fredag, februar 17, 2006

Mer Muhammed-bilder

På ett eller annet tidspunkt er det nok hykleri. Nok er nok. La oss atter sende en sverm av Muhammed-bilder ut på nettet, men la oss denne gangen gjøre det med muslimske avbildninger (Bildet over viser Muhammed i Medina). På den måten slipper vi å bruke tid på å forsvare bildenes opprinnelse.

Og hvorfor skulle vi så gjøre det? Fordi en viktig debatt har kokt bort i venstresidas kulturrelativisering. Selv Klassekampen trykker islam til sitt bryst, til tross for at ingen sann marxist burde la seg rive med av fornærmelser mot en religion - og under ingen omstendigheter en religion som avskyr alle kvinnekampens resultater.

Dypest sett burde saken om Muhammed-tegningene handlet om hva som er den øverste loven i Norge, islams lov eller Norges lover? I stedet har debatten vært preget av sludder og vås.
  • Det er noe fordømt sludder at vi må be om unnskyldning for å få fred. De danske islamistene, med Abu Laban i spissen, kan når som helst i løpet av få minutter avslutte alt bråket, hvis de ønsker. Det er bare å forklare klart og tydelig til CNN, BBC World, Al Jazeera og FOX News hvordan hatkampanjen deres baserte seg på løgn. De har jo allerede innrømt det! Er det noen som skal si unnskyld, er det de danske imamene, samt de muslimske landene hvor opptøyene har funnet sted!
  • Det er noe fordømt sludder at mulimer reagerer med blindt raseri overfor noe som har eksistert i deres egen kultursfære siden islams start! Det vi ser er organiserte opptøyer som er organisert av en radikal minoritet.
  • Det er noe fordømt sludder at mulimer reagerer med blindt raseri overfor trykkingen av noen tegninger i Norge som allerede hadde vært trykt i et streng islamsk land midt under ramadan, uten problemer!
  • Det er noe fordømt sludder at muslimer skal oppføre seg som bøller over for vestlige interesser, når det avgjort finnes flest avbildninger av Muhammed i den muslimske verden. Skal de angripe noen, kunne de f.eks. angripe Iran!
  • Det er noe fordømt sludder at et tidsskrift eller en avis, uavhengig av dens størrelse eller verdigrunnlag, ikke skulle kunne illustrere en sak med relevante bilder, hvilket i denne saken ville si selve stridens eple - Muhammed-tegningene. Hvem pokker ville stanse publiseringen av bilder fra Abu Graib for å unngå at amerikanerne ble sure?
  • Det er noe fordømt sludder at offentliggjøring av tegningene ikke vil være positivt i de islamske diktaturstatene. Er det noe den brede befolkningen i slike stater trenger, er å se det at deres ellers så mektige og diktatoriske ledere ikke alltid har total og uomtvistelig makt.
  • Det er noe fordømt sludder at en danskspråklig avis som stort sett kun selges i Danmark skulle være i stand til å vekke et slikt opprør som vi har sett - og om så var, er det noe fordømt sludder likevel. Det gjelder for muslimer som andre: Hvis de ikke liker det som står i avisen, kan de la være å kjøpe den.
  • Det er noe fordømt sludder at islamsk lov omfatter mennesker utenfor religionen, og at man skal være mer hensynsfull overfor islam enn overfor andre religioner.

1 Comments:

Anonymous OEK said...

I have nothing to add, your honor.

6:54 a.m.  

Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link

<< Home