onsdag, februar 15, 2006

Se godt på denne hederskaren

Så fikk vi den!

Her har vi en av Imamene som reiste rundt for å piske opp stemningen mot sitt nye hjemland.

"Ahmad Akkari blev i marts 2001 dømt for vold mod en 11-årig elev. Det diskvalificerer ham ifølge kommunens børn- og ungechef til at arbejde som lærer." (Jyllands-Posten)

Gad vite hvilken fornærmelse mot islam den 11-årige eleven har gjort seg skyldig i, eller er det kort og godt bare slik at mannen er en av dem ingen av oss vil innrømme at vi kjenner. Milton Kjenner han definitivt ikke!

Dagbladet skriver videre:

"Nå sier talsmann for gruppen , imam Ahmad Akkari, at de er villige til å påta seg en del av skylda for stormen som fulgte.

- La oss si at vi bærer en tredjedel av ansvaret. Kunne ikke de to andre partene påta seg resten? spør Akkari nyhetsbyrået AP - og refererer til Jyllandsposten og den danske regjeringen. Imamen understreker imidlertid at han ikke angrer på at de dro ned til Midtøsten."

Til dette er det følgende å si: Den danske regjeringen har ikke myndighet til å gjøre noe som helst for å begrense JPs ytringsfrihet. Lovene er det Folketinget som vedtar.

Jyllands-Postens skyld? Null. Hvis JP hadde fornærmet muslimer, ville den avbildede herre ikke ha hatt behov for å fare med løgn, så som å fremstille en fransk bilmekaniker med grisetryne og griseører for Muhammed for så å tilskrive dette Jyllands-Posten. Hvis tegningene var så støtende, ville det heller ikke ha vært mulig å offentliggjøre dem i Egypt flere måneder før bråket startet, uten at noen reagerte.

Da de andre kandidatene må frikjennes, sitter denne ehem... (besinne seg) personen med 100% skyld. Etter hans logikk, förstås.

Men gad vite om dette ikke handler om noe langt annet enn tegningene. og ikke voldsomt mye om religion heller. Følg med fremover. Opptøyene skal tjene til ett eller annet, men hva? Forslag mottas med takk!

1 Comments:

Anonymous Øyvind said...

Jeg vet hvilken fornærmelse mot islam 11 åringen hadde gjort:
- I lek så hadde han revet av hijaben til en av jentene som var med i leken.
(Husker ikke hvilken avis jeg leste det, tror det var Berlingske).

9:00 a.m.  

Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link

<< Home