fredag, februar 03, 2006

SVs Israel-boikottSVs boikott av Israel kan bli lagt på is. Det er valget av Hamas som forårsaker at landsmøtet nå skal vurdere boikotten enda en gang, til tross for at den skulle startet i starten av februar.

Først kom den høye sigarføringen med boikottsaken, til tross for at partiet kun har støtte fra en liten fraksjon av velgerne. Deretter ble partiets høyest profilerte minister som en nødvendig konsekvens så kraftig irettesatt at hun lå igjen som Bolla Pinnsvin etter å ha blitt overkjørt av en veivals. Så kom velgerflukten på grunn av partiets opptreden, og nå faller altså partiets dyrkjøpte prinsippsak fullstendig fra hverandre

Hva skal man vel med fiender når man har venner som palestinerne?

Kan ikke være greit å skulle støtte et Hamas-ledet Palestina som tilstreber å bli alt det som SV kjemper mot, samtidig med at man trolig må innrømme at Israel hevder seg bedre i enhver menneskerettslig målestokk enn Hamas.

Den gjengitte artikkelen i VG finner du her.

Men for all del: Milton skjønner SV. Det kan ikke være greit å skulle støtte et kobbel av flaggbrennende fanatikere som roper på Bin Ladin for at han skal komme og sprenge Norge og Danmark i lufta.

Men pass på, Kristin. Sharia-lovene er tøffe mot vanntro og løgnaktige kvinnfolk. Du får sjekke med Palestinakommiteen om det er kniven eller pisken som skal brukes. Uansett:

Løp i dekning!!!!!!

0 Comments:

Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link

<< Home