mandag, januar 30, 2006

Clinton og Muhammed-tegningene

Bill Clinton kaller tegningene som har vært på trykk i Danmark og Norge for "helt grusomme" og spør:
- Så hva skal vi gjøre nå? Erstatte antisemittiske holdninger med antimuslimske fordommer?

Om den tidligere presidenten har sett tegningene eller ei, vites ikke. Et spørsmål som imidlertid trenger seg på, er om han har sett hvem det er han allierer seg med?

Det er ikke jentunger som sendes til hjemlandet for å bli omskåret
Det er ikke kvinner som utsettes for æresdrap
Det er ikke kvinner som slåss for likestilling
Det er ikke reformvennlige krefter i Islam
Det er ikke fortalere for ytringsfrihet i den muslimske verden
Det er ikke kvinner med trang til å løfte mullaher

Det Clinton tydeligvis ikke vet, er hvilke metoder islamistene brukte for å piske opp stemningen i Midtøsten. De offentliggjorte tegningene var kort og godt ikke fornærmende nok, så kobbelet med ekstreme danske islamister reiste på turné i de muslimske landene med en "slightly enhanced version". Muhammed med grisetryne, Muhammed som pedofil, bedende muslimer som voldtas av en hund. Det er ikke minst dette som har pisket opp stemningen i Midtøsten. Vet Clinton dette?

Ikke vet Milton hvorfor Clinton hvorfor snakker om antisemittiske holdninger. Kan det ha noe med debatten om SVs boikott av Israel å gjøre?

***************************

Oppdatering:

Dette er, i følge Ekstrabladet (Danmark) noe av det materialet som imamene fremviste i de muslimske landene for å fremprovosere en boikott: med grisetryne og -ører, derfor ber muslimer, og den pedofile Muhammed

Så får noen og enhver gjøre seg opp sin mening om hederligheten i imamenes fremferd, samt i å legge skylden på JyllandsPosten for den oppståtte situasjonen.

5 Comments:

Blogger VamPus said...

Jippi - endelig en blogg fra Milton Marx!

2:33 p.m.  
Blogger Mathias said...

Gratulerer med ny blogg, det var vel på tide.

Ganske interessant å lese at original tegningene kanskje er mindre støtende enn det gis uttrykk for. Allikevel er jo slike tegninger ikke noe man skal bedrive, da originalene har vært de utløsende årsaker til hele problmet. Dette mener jeg er utilgivelig, selv om man snakker om ytringsfrihet. Man har også sikkehetsfrihet, frihet til å leve uten farer osv, som er minst like suverene, så derfor fordømmer jeg de, uansett hvor lite human Islam kan være i mange sammenhenger.

12:39 a.m.  
Blogger Milton Marx said...

Takker for gratulasjon!

For Milton handler dette om at noen tar loven i egne hender. I de vestlige landene er det staten som har monopol på maktutøvelse, slik at dersom du f.eks. skulle ha noe usnakket med undertegnede, ville rettssystemet være veien å gå. Noen ganger får klageren gjennomslag, andre ganger ikke. Ved blasfemisaker har det vist seg at det får klageren ikke. Det gjelder ikke bare kristendommen, men må også gjelde islam.

Vi kan ikke akseptere at enkeltgrupper, enten det er motorsykkelbander, bankranere eller muslimer, bryter statens maktmonopol.

Tradisjoner i hjemlandet, berettiget harme, uberettiget harme, you name it. I Vesten er det rettsvesnet som står for justisen.

2:21 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Clinton løpte de fanatiske muslimers ærend i Kosovo - han vet tydligvis hvilken side han vil støtte.

Kosovo er i dag Europas mest religiøst rasistiske land, i tillegg drives Kosovo med penger fra Nato (folket betaler ikke skatt der nede).

Har dessverre ikke linken, men det finnes mange bra sider som tar for seg den farlige og ekstreme situasjon i Kosovo (Her er den første jeg fikk opp i google: Kosovo - den beste jeg leste var skrevet av en god del noske, men mangler linken dessverre).

Tror ikke Clinton bare haster avgårde, Clinton er en farlig mann.

Tegningene av muhammed er ikke verre enn hva vi har sett av både Clinton, jøder, Jesus, Gud eller andre. Her ligger andre hensyn bak, islamsk invasjonsteknikk f.eks. Trojanske hesten og det blodige masasedrapet i Medina.

1:24 p.m.  
Blogger Milton Marx said...

At Clinton tenker, og har tenkt lenge enkelte ganger, før han snakker skal vi ikke utelukke.

Dog betviles det sterkt at han egentlig arbeider for islams utbredelse.

Har sett poster som antyder at USA har hatt en skjult dagsorden i forbindelse med denne krisen, men samtidig skal man ikke utelukke at mannen kort og godt har sett de verste tegningene, som de danske imamene selv hadde fått fatt i, og uttalte seg på et slikt grunnlag - kombinert med at mannen selvfølgelig også ville sin noe som var politisk korrekt.

4:12 p.m.  

Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link

<< Home