fredag, februar 17, 2006

Ku-Klux-Klan

Selvfølgelig skal en være forsiktig med å overdrive ens egen betydning, men følgende er et faktum:

Den 15. februar gjør Milton oppmerksom på at Gud er neger. Han er i alle fall en sort mann i filmen Bruce allmighty (spilles av Morgan Freeman). Se egen post her.

Ideen med denne posten var selvfølgelig å rette søkelyset mot det dobbeltmoralske i at når det er en, i den store sammenhengen, liten dansk avis det handler om, ropes det opp, mens at man er tilsvarende ydmyk overfor pengesterke og mektige Hollywood, som saktens. f.eks. kunne lage en film om den virkelige Muhammed, eller dagens helt Osama bin Ladin.

Milton føler seg smigret over at han må ha lesere i alle verdenshjørner! For hva er det som skjer?

Knapt nok har posten blitt lagt ut på nettet, før Jyllands-Posten kan melde om at det brennes kors utenfor den danske ambassaden i Teheran.

Milton har alltid undret seg over hva det er som kan få voksne mennesker til å iføre seg laken for å brenne kors. Han hadde egentlig trodd at dette var et fenomen fra USA, men de siste dages hendelser kan jo få en til å spørre om amerikanerne har hentet inspirasjon fra araberne - eller motsatt.

Sikkert er det i alle fall at Milton aldri mer vil kunne se på en arabers hvite flagrende gevanter med de samme øyne etter dette.

************************
Oppdatering:

Som vi ser er det flotte fremskritt i innlæringen. Korset er nå reist, samtidig med at deltakerne også har begynt å tilpasse antrekk og hilsen noe mer til hva man kunne forvente ved slike anledninger.

Jyllands-Posten melder om protester mod Muhammed-tegningerne i den pakistanske by Rawalpindi. Foto: AP/Anjum Naveed

Hvorvidt sluttresultatet vil bli noe som dette er det fortsatt for tidlig å si, men utelukkes kan det vel neppe, sett i lys av den tidligere viste progresjonen.

0 Comments:

Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link

<< Home