lørdag, desember 16, 2006

Ukens gullkorn

Replikken falt i en diskusjon med en kvinnelig panamansk akademiker. Hun er midt i tredveårene, gift, ansatt i offentlig sektor, og for tiden i en jobb som gjør at hennes individuelle innsats har blitt bemerket av landet ledelse.

Og dere som er så faens siviliserte: Hvorfor i helvete har dere ikke horehus?

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10!

Vi har en vinner på knock out!

6 Comments:

Blogger Store Ørn said...

Say what ?

11:20 a.m.  
Anonymous Beate said...

Hehe.

Utdypet hun dette noe nærmere?

2:15 p.m.  
Blogger Milton Marx said...

Det jeg tror hun siktet til er at vi har snakket en del om forskjellene mellom Norge og Panama, og de til dels uverdige forholdene som horene jobber under i Oslo.

Panama har den stikk motsatte tilgangen. Utenlandske damer som ønsker å jobbe med dette har sin egen visumstatus, kommer inn under ukentlige lovpliktige legekontroller og jobber ikke på gata.

Og så tror jeg hun mente at dersom gubben hennes først skulle ha seg en beta utenfor hjemmet, ville hun foretrekke at det kun var sexen - og at gubben ikke ligger med damer han plukker opp på gata, men holder seg til damer alltid krever kondom, og som legesjekkes regelmessig.

Og så handler det vel kanskje om at hun ikke vil overprøve andre kvinners valg, og mener at dersom de velger å prostituere seg, skal det skje på en sikrest mulig måte.

Det er i alle fall hva jeg har tolket det til. Uansett får man seg jo en mental rystelse hvis man er vant til at den korrekte omtalen av bordeller mer eller mindre er uverdige etterlatenskaper fra en kvinnefiendtlig fortid - og får meldingen servert av en kvinne som man normalt ville forvente var prostitusjonsmotstander.

2:48 p.m.  
Blogger Machiavelli (No) said...

Meget bra.

1:22 a.m.  
Anonymous Tiqui said...

Det kan jo godt tenkes at hun er motstander av seksuell utnyttelse av kvinner, men samtidig synes at de kvinnene som velger det yrket også fortjener en sivilisert form for respekt og rettigheter? Å ikke overprøve andres kvinners valg synes jeg høres fornuftig ut, selv om man ikke ville gjort det samme selv.

10:47 a.m.  
Blogger Milton Marx said...

Noe i den stil. Og det tror jeg da at norske feminister kunne lære av. Jeg har rett til å selge rumpa mi, hvis jeg vil.

2:51 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home