søndag, mars 05, 2006

The never ending story

Den danske avisen Politiken melder forresten at Raed Hlayhel, imam fra Århus, den 14. mars deltar i en internasjonal, islamsk konferanse i Bahrain, hvor saken om Jyllands-Postens tegninger av Muhammed skal drøftes.

Hlayhel blev i januar kritiseret fra flere sider i Danmark, efter at den saudiarabiske avis The Saudi Gazette citerede ham for at sige i et interview, at "hver dag bliver der trykt billeder og artikler, der er endnu farligere og alvorligere end dem, der blev trykt i september".

Milton hadde ellers funnet det mer naturlig at mannen hadde skullet møte for en domstol for å få vurdert hans medvirkning til villedning av muslimer over hele verden, med tragiske konsekvenser til følge. Sharia-lovene må de ha et eller annet på lur til den slags syndere også!

Det skal han imidlertid ikke, ettersom at målet blant annet er å "drøfte, hvilke skridt der skal tages nu for at sikre, at profettegninger ikke trykkes igen."

Vi kan jo i det minste håpe på at det blir registrert at tegningene har blitt trykt av flere aviser og tidsskrifter enn Magazinet.

0 Comments:

Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link

<< Home